Bent u een werkgever die op een gepaste wijze invulling wenst te geven aan duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap? Heeft u weleens nagedacht over een bijdrage leveren aan verbetering van het milieu en hoe uw personeel daarbij actief betrokken kunt worden? Dit is dan een ideaal business voorstel waarbij iedereen baat bij heeft. Samen met uw medewerkers een significante impact hebben op het milieu en tegelijkertijd bijdragen aan hun gezondheid.

Wat houdt ons voorstel in:

Fietsmoto biedt win-win partnerschappen aan aan bedrijven die bewust zijn van het milieubewustzijn van het belang van gezonde medewerkers en kostenbewustzijn van hun bedrijfsvoering. Deze partnerschap biedt tal van voordelen voor  niet alleen de bedrijfsvoering maar ook voor het milieu en de employees.

Met Fietsmoto als partner kunt u nu tegen voordelige tarieven (elektrische) fietsen, (elektrische) scooters, (elektrische) motorfietsen of zelfs elektrische steps leasen voor uw  medewerkers. Minder bedrijfsvoertuigen in het wagenpark betekent ook minder uitstoot van schadelijke gassen voor het milieu. Minder bedrijfsauto’s drukken ook minder hard op de bedrijfskosten. Denk maar gelijk ook aan het spiraal effect van leasen van elektrische tweewielers: weinig service beurten, geen afval smeerolie, geen vervangende onderdelen, geen wagens ‘out-of-service’, geen hoge rekeningen voor brandstof.

Elektrische tweewielers dragen bij aan een gezonde workforce. Fietsen is immers gezonde beweging en uitvoerbaar door jong en oud. Personeelsleden die dagelijks een gezonde bewegingsvorm hebben verkleint de kans op medische klachten en voor de werkgever de medische kosten. Medewerkers zijn fit, helder van geest en langer bestand tegen werkdruk.

Wat bieden wij u:

Als partner komt Fietsmoto in met de expertise voor onderhoud en service van elektrische tweewielers die bij ons geleased zijn. We voorzien in een mobiele onderhoudsdienst die op locatie van de werkplaats het onderhoud kan verrichten, zo kan je rustig verder blijven werken terwijl wij u tweewieler terug up-to-date brengen.

In additie daartoe krijgen onze partnerbedrijven 1 jaar lang gratis fiestbijstand van Touring. 24u/24 en 7d/7 pechbijstand voors uw fiets, scooter of motorfiets door speciale opgeleiden wegenwachters. Bijstand wordt verleend bij pech, vandalisme en bij ongevallen. Uw bedrijfsvoering wordt ook niet gestagneerd doordat er een voertuig ‘out-of-service’ is. bij grote herstellingen zorgen wij, geheel kosteloos, voor een vervangfiets.

Wij kunnen uw (elektrische) tweewieler-park volledig uitvoeren in uw huisstijl. Zichtbare reclame voor uw bedrijf zonder daarbij hele dure reclame campagnes voor op te zetten. U geeft bovendien een impuls aan de rest van het bedrijfsleven en zet de trend voor een milieuvriendelijke en duurzame werkgever.

Met een partnerschap met Fietsmoto bent u verzekerd van service en kwaliteit. We hebben een ruim assortiment aan elektrische voertuigen met snufjes die veiligheid van rijders op de weg, makkelijke verplaatsbaarheid, gecontroleerde snelheden en snelle verplaatsing over hele grote afstanden garanderen.

Premies, vergoedingen en meer

Voorts is leasen van een elektrisch voertuig bij Fietsmoto combineerbaar met de 25% premie van de overheid. De kosten voor leasen of aankopen van een elektrisch voertuig zijn nu ook aftrekbaar voor 120% bij de fiscus. Leasen van een elektrische tweewieler geeft ook recht op de belastingvrije fietsenvergoeding van 0,23 euro per gereden kilometer.

De vraag aan u is dus niet ‘waarom zou ik het doen’, maar ‘waarom zou ik het niet doen’.

We voorzien u graag van meer detail over onze op maat gemaakte partnerschap welke u, uw werknemersen uw hele bedrijfsvoering sterk kunnen ondersteunen in het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen.

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP